BEKS foto

Projecten

Volkswagen Multivan 4-motion

Deze mooie inrichting hebben we mogen maken voor Ruiters Horseshoeing. Met deze Volkswagen multivan werkt Steven door heel Europa om top sport paarden te beslaan. 

Mercedes Vito

De klant vroeg ons om een bedrijfswageninrichting voor zijn Vito te ontwerpen die geschikt is voor zout water. Hij is gespecialiseerd in het oppompen van zout water en neemt hiervoor veel benodigdheden mee.

Analyse voertuig met zonnepanelen en energie opslag-min

Volkswagen Crafter

Van Oord Ship Management B.V. gaf ons de opdracht om een Volkswagen Crafter om te bouwen tot een analysevoertuig. De medewerkers moeten vanuit het voertuig een sonarboot kunnen besturen, waarmee ze de diepte van een vaargeul analyseren. 

Nissan Leaf

Een bedrijf dat de opdracht kreeg om een Nissan Leaf als proefvoertuig in te richten voor handhavers, vroeg ons om een oplossing te bedenken voor de flitsbalk. De handhavers wilden deze de hele dag kunnen gebruiken, zonder dat het voertuig zou uitvallen.

Mercedes Sprinter

De bedrijfswageninrichting van deze Mercedes Sprinter hebben we geschikt gemaakt voor een ondernemer die gespecialiseerd is in koeltechniek. Het is een combi-inrichting geworden van Bott en BEKS.

Dodge RAM

Deze Dodge RAM is van een boomverzorger die zijn zagen en snoeigereedschappen graag op efficiënte wijze wil opbergen. Hiervoor hebben wij een BEKS-lade ingebouwd die eenvoudig uitneembaar is met een vorkheftruck.